مسترکار - دنیای خودرو

سهم 30 درصدی صنعت و معدن از تسهیلات بانكی

سهم 30 درصدی صنعت و معدن از تسهیلات بانكی به گزارش مستر كار رئیس كمیسیون پول و بازار سرمایه اتاق تهران اظهار داشت: میزان تسهیلات تخصیص یافته در سالهای گذشته به بخش صنعت و معدن بیش از 30 درصد كل است.


به گزارش روز جمعه اتاق تهران، فریال مستوفی اضافه کرد: بررسی ها نشان میدهد که سالانه به بخش های مختلف اقتصادی ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار میلیارد تومان از طرف نظام بانکی تسهیلات پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: تداوم کارهای تولیدی خصوصاً با مشکلات پدید آمده دشوار شده و نامگذاری سال ها به عناوین اقتصادی در سال های گذشته، مرسوم شده، اما این عناوین و شعارها محقق نمی گردد یا درصد کمی از آن تحقق می یابد.
مستوفی ضمن انتقاد از نبود یک راهبرد کلان در کشور اضافه کرد: تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با مشکلاتی نظیر بی ثباتی اقتصاد کلان، نبود شفافیت، تصمیمات خلق الساعه و قیمت گذاری روبرو هستند و کمک هایی که در سال های گذشته به بنگاه های تولیدی صورت گرفته، به بیراهه رفته است.
وی اشاره کرد: پرسش قابل طرحی که بعد از نامگذاری امسال وجود دارد، آن است که جهش تولید به معنای افزایش تیراژ است یا ارتقا کیفیت؟ این پرسش از آن جهت حائز اهمیت می باشد که چنانچه هدف افزایش ارقام کمی تولید باشد، در مقابل این سیاست باید تقاضا هم ایجاد شود.
رییس کمیسیون پول وبازار سرمایه اتاق تهران اظهار داشت: لازم است تا مشخص شود که سرمایه گذاری روی کدام صنایع مزیت دارد و یا به چه میزان نقدینگی نیاز است.
وی ضمن یادآوری مطالعه مرکز خدمات سرمایه گذاری برای شناسایی بخش های اولویت دار صنعتی برمبنای روش «میک مک» اظهار داشت: بر طبق این مطالعه توانستیم بخش های پیوندی، مستقل، خودمختار و وابسته را نیز شناسایی نماییم و این مطالعه در مقطع کنونی برای سیاستگذار قابل استناد است.
«تحلیل میک مک یکی از مباحث مدلسازی ساختاری-تفسیری است. برمبنای قدرت وابستگی و نفوذ متغیرها، می توان دستگاه مختصاتی تعریف کرد و آنرا به چهار قسمت مساوی تقسیم کرد. تجزیه و تحلیل MICMAC بر پایه قدرت نفوذ (تاثیرگذاری) و میزان وابستگی (تاثیرپذیری) هر متغیر شکل گرفته و امکان بررسی بیشتر محدوده هر یک از متغیرها را فراهم می ­سازد.»
مستوفی افزود: جهش تولید، بدون تامین مالی رخ نخواهد داد و آنچه در بازار سرمایه حاکم شده، نوعی جابه جایی سرمایه است.
به گزارش مستر کار به نقل از ایرنا، آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» نماینده ولی فقیه در استان مرکزی که در دوره چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی ریاست کمیسیون برنامه و بودجه را برعهده داشت، فروردین ماه امسال اظهار داشته بود: نقدینگی بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومانی کشور باید در راه قطع وابستگی، توسعه صادرات، تقویت زنجیره های تولید، خوداتکایی و تاب آوری ملی و در نهایت "جهش تولید" به کار گرفته شود.
وی اضافه کرد: بخش عمده ای از نقدینگی کشور در خرید سکه و ارز هزینه می شود که این مهم نه فقط اقتصاد کشور را تضعیف می کند، بلکه شرایط معیشتی اقشار متوسط و پایین جامعه را با مشکل روبرو می سازد، بدین سبب دولتمردان و نمایندگان مردم در مجلس جدید باید برای هدایت نقدینگی کشور در راه رونق و جهش تولید برنامه های کاربردی تدوین کنند.




منبع:

1399/02/26
14:18:37
2475
5.0 از 5
تگهای خبر: تولید , خدمات , دستگاه , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو