رئیس اتحادیه چلوكباب و چلو خورش:

رستوران ها تا ماه رمضان حق افزایش قیمت ندارند، قیمت فست فودها دستوری نیست

رستوران ها تا ماه رمضان حق افزایش قیمت ندارند، قیمت فست فودها دستوری نیست مستر كار: با وجود اینكه ستاد تنظیم بازار از ثبات قیمت ها تا انتهای فروردین خبر داده، برخی رستوران ها و اغذیه فروشی ها افزایش قیمت در منو خود اعمال كرده اند اما مسئولان این بخش تاكید دارند كه رستوران ها تا ماه رمضان حق افزایش قیمت ندارند.


به گزارش مستر كار به نقل از ایسنا، اتحادیه های صنفی در انتهای سال مالی خود با عنایت به درخواست اعضا مبحث تغییر قیمت خدمات و بعضی از محصولاتی كه مشمول تعیین قیمت می شوند را به ستاد تنظیم بازار و اتاق اصناف عرضه می كنند كه با عنایت به شرایط اقتصادی جامعه اینگونه درخواست ها مورد بررسی قرار می گیرد و عموما قیمت گذاری محصولات خوراكی كه ارتباط مستقیم با قدرت خرید مردم دارد پیش از آغاز ماه رمضان صورت می گیرد و در چند سال اخیر به واسطه كاهش قدرت خرید مردم ستاد تنظیم بازار آنچنان به مبحث افزایش قیمت مواد غذایی نپرداخته است و اگر افزایش قیمتی لحاظ شده است واحدهای صنفی برای داشتن بازار رقابتی و مناسب افزایش قیمت ها را لحاظ نكرده اند.
در انتهای سال قبل ستاد تنظیم بازار و رئیس اتاق اصناف اعلام نمودند كه در روزهای عید و تا انتهای فروردین ماه واحدهای رستورانی افزایش قیمتی را نخواهند داشت اما با به انتها رسیدن ایام عید نوروز برخی رستوران های شهر تهران قیمت منوهای خویش را افزایش داده اند.
البته این افزایش قیمت در حالی رخ داده است كه رستوران های سطح شهر تهران قیمت واحدی ندارند و با عنایت به میزان كیفیت خدمات خود قیمتی را در نظر گرفته اند.

قب از ماه رمضان قیمت ها بازنگری می شود
در این زمینه ناصر حسینی - رئیس اتحادیه چلوكباب و چلو خورش - به ایسنا اظهار داشت: قیمت منو رستوران ها با عنایت به خدمات عرضه شده از جانب آن ها در سه درجه بندی تعیین شده و حق افزایش قیمت را ندارند.
وی اضافه كرد: افزایش قیمت در صنوف خدماتی بخصوص رستوران ها قابل قبول نیست، زیرا در شرایط فعلی قدرت خرید مردم كاهش یافته و از حجم مشتریان كاسته خواهد شد.
حسینی بیان كرد: آخرین بازنگری قیمت در صنف چلوكباب و چلو خورش مربوط به سه ماه گذشته است و در ابتدای ماه رمضان سال جاری قیمت ها مجددا بازنگری خواهند شد و رستوران ها ملزم به رعایت قیمت های جدید تا ابتدای ماه رمضان سال آینده هستند.

فست فودها قیمت دستوری ندارند
همچنین در این رابطه اسدالله احمدی شهریور -رئیس اتحادیه اغذیه فروشان - به ایسنا، اظهار داشت: واحدهای صنفی اغذیه فروش كه دارای سه رسته اغذیه سرد و گرم، پیتزا و عمده فروشان سوسیس و كالباس هستند، مشمول قیمت گذاری مصوب نمی شوند و در رعایت قیمت گذاری تنها اتحادیه با عنایت به كیفیت مواد اولیه و خدمات واحدهای صنفی بر قیمت اعلام شده از جانب واحد صنفی نظارت دارد.
وی تصریح كرد: در سطح شهر تهران بیش از 2700 واحد صنفی دارای پروانه كسب وجود دارد كه این تعداد واحد شرایط رقابتی را تولید نكرده است، از این رو رستوران ها با عنایت به قدرت خرید مردم و فضای رقابتی به تعیین قیمت منو خود می پردازند و اگر قیمت ها باب میل مردم نباشد واحدهای صنفی دچار ضرر و زیان می شوند.
احمدی در انتها تصریح كرد: به علت وسعت شهر تهران، تفاوت در عرضه خدمات، كیفیت مواد اولیه و شرایط اقتصادی و اجتماعی هر نقطه از شهر تهران امكان تعیین قیمت دستوری در اتحادیه اغذیه فروشان وجود ندارد.



1397/01/26
14:58:18
5.0 / 5
74
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو