سرپرست وزارت صنعت:
۵ طرح صنعتی- معدنی فردا با حضور روحانی افتتاح می شود
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در ایستگاه هشتم پویش «تداوم پویش امید» پنج طرح صنعتی- معدنی با پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری فردا (پنجشنبه) با حضور رئیس جمهوری افتتاح می شود.
«حسین مدرس خیابانی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در مورد راه های تعیین شده برای دستیابی به جهش تولید، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت های خالی، تکمیل طرح های نیمه تمام، راه اندازی واحدهای تعطیل صنعتی و معدنی و دستیابی به فناوری از برنامه های در دست اجرا برای رسیدن به اهداف جهش تولید امسال است.
سرپرست وزارت صنعت اولین راه را افزایش تولید در بخش های مختلف دانست و اظهار داشت: در ماه های گذشته تولید آلومینیوم ۴۹ درصد، تلویزیون ۴۴ درصد، فولاد ۱۰ درصد و ماشین لباسشویی ۴۴ درصد افزایش یافت.
وی، دومین مسیر را تکمیل طرح های نیمه تمام دانست و خاطرنشان کرد: ۱۳ هزار طرح بالای ۶۰ درصد در کشور وجود دارد که حدود چهار هزار واحد صنعتی با بیشتر از ۸۰ درصد پیشرفت به مراحل پایانی نزدیک شده اند.
سرپرست وزارت صنعت به افتتاح پنج طرح صنعتی- معدنی در روز پنجشنبه اشاره نمود و اظهار داشت: حجم سرمایه گذاری این تعداد طرح پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تعیین شده است.
مدرس خیابانی تصریح کرد: طرح های فولادی در استان خوزستان، تولید کربنات سدیم در استان فارس، دو سیلو گندم در استان فارس و طرح تولید تخته های ام دی اف در استان مازندران واحدهایی هستند که افتتاح خواهند شد که برای یک هزار و ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود پنج برابر این عدد به صورت غیر مستقیم اشتغال زایی کرده اند.
وی با اشاره به اینکه اینکه به تدریج طرح های نیمه تمام کشور افتتاح می شود، تصریح کرد: ۲۰ طرح بزرگی صنعتی و معدنی در چارچوب این پویش در ایام پنجشنبه افتتاح می گردد.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه راه اندازی واحدهای غیر فعال از دیگر برنامه های جهش تولید در این دولت می باشد، تصریح کرد: امسال از میان حدود ۴۵ هزار واحد صنعتی، ۹ هزار و ۵۰۰ واحد تعطیل بوده و یک هزار و ۵۰۰ واحد در برنامه احیا قرار دارد که در این چهارماه گذشته ۳۸۰ واحد غیرفعال و تعطیل در شهرک های صنعتی سر پا شدند و به چرخه تولید بازگشتند.
وی اضافه کرد: در بخش معدن از ۱۱ هزار واحد معدنی، حدود چهار هزار و ۴۰۰ واحد تعطیل هستند، البته بخشی از معادن فصلی به صورت طبیعی، تعطیل یا با کاهش ظرفیت فعالیت می نمایند و بر همین اساس، برنامه احیای یک هزار و ۲۰ معدن کوچک را داریم و ۱۴۰ واحد هم در چهارماه گذشته فعال شده اند.
به گفته مدرس خیابانی، مهمترین اقدام برای سرعت بخشیدن به آغاز فعالیت واحدهای معدنی، واگذاری بخش عمده ای از اختیارات شورای معادن به استان ها است.
سرپرست وزارت صنعت، دستیابی به تکنولوژی های جدید را از دیگر راه های رسیدن به جهش تولید برشمرد و تصریح کرد: عجین شدن تولید با فناوری نوین مقیاس ها را تغییر می دهد و توان تولید را ارتقا می دهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب