مسترکار - دنیای خودرو

فروش هرگونه كالا به همراه روغن نباتی تخلف است

فروش هرگونه كالا به همراه روغن نباتی تخلف است به گزارش مستر کار مدیرکل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت اظهار داشت: فروش هرگونه کالا به همراه روغن نباتی از جانب شرکتهای پخش تخلف به حساب می آید.


به گزارش روز جمعه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «صدیف بیک زاده» اظهار داشت: این ممنوعیت در نامه ای به انجمن شرکتهای صنعت پخش ایران ارسال و ابلاغ گردیده است.
وی اضافه کرد: در صورت احراز تخلف فروش هر کالایی به همراه روغن نباتی، مجوز پخش شرکت مربوطه تعلیق می شود.
مدیرکل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده چنین مواردی، مراتب را به سامانه ۱۲۴، سازمان حمایت و یا سازمان های صمت استانی گزارش دهند.
به گزارش مستر کار به نقل از ایرنا، به تازگی با عنایت به افزایش تقاضا و کاهش توزیع روغن، برخی شرکتهای تولیدکننده روغن خوراکی فروش روغن به مغازه داران را در برابر خرید کالاهایی همچون رب، تن ماهی، چای و انواع کیک اجبار کرده بودند که مردم و مغازه داران از فروش الزامی این کالاها به سامانه ۱۲۴ شکایت کردند.



منبع:

1399/12/30
14:53:07
1256
0.0 از 5
تگهای خبر: تولید , خدمات , صنعت , كالا
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو

مسترکار، یه پلت فرم هوشمند برای عاشقان خودرو و ماشین بازا