عضو هیات عامل صندوق نوآوری:
صندوق نوآوری از به هم رسانی دانش بنیان ها و صنایع حمایت می كند
عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: صندوق نوآوری از توسعه بازار و رفع نیازهای فناورانه و به هم رسانی شرکتهای دانش بنیان و صنایع مختلف حمایت می کند.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی صندوق نوآوری وشکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در دومین دوره سلسله وبینارهای تخصصی با مبحث کارآفرینی و فرصت های شغلی در حوزه های زیست شناسی، زیست پزشکی و علوم کشاورزی در مورد فرآیند ارزیابی شرکتهای دانش بنیان اضافه کرد: در این فرآیند سه معیار سطح فناوری، داشتن تسلط به دانش فنی و داشتن نمونه اولیه و نمونه آزمایشگاهی مدنظر است که در معیار سطح فناوری، لیست محصولات فناورانه از انعطاف و پویایی بیشتری برخوردار می باشد و مدام درحال بروزرسانی است.
وی درباره شرکتهای دانش بنیان در حوزه های زیست فناوری و کشاورزی عنوان کرد: هم اکنون ۲۳۰ شرکت دانش بنیان در این عرصه ها فعال می باشند که بخشی از این شرکت ها در سالهای ۹۸ و ۹۹ فروش ۲۱۰۰ میلیارد تومانی داشتند که این رقم قابل توجه است.
عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه تعداد اشتغال بوجود آمده توسط شرکتهای دانش بنیان در حوزه های زیست فناوری و کشاورزی را پنج هزار شغل اعلام نمود و اضافه کرد: ۱۰ سال از قانون پشتیبانی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان می گذرد، امروز حدود ۵۰ درصد ظرفیت شرکت ها در تهران مستقر است که این عدد باید صدمه شناسی شود و به سایر مناطق کم برخوردار و محروم در مورد استقرار شرکتهای دانش بنیان هم توجه ویژه ای شود.
خیاطیان درمورد نقش شرکتهای دانش بنیان در رفع مسائل راهبردی کشور اظهار داشت: با عنایت به این که در بعضی حوزه ها واردات زیادی داریم، شرکت ها باید از واردات بی رویه جلوگیری و همینطور مشکلات واکسن و خوراک دام و طیور و کالاهایی که در تحریم بودند را برطرف کنند.
وی در مورد پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان بیان نمود: مطابق قانون مصوب سال ۸۹، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت های مشاوره ای، بیمه ای، معافیت مالیاتی و سربازی از شرکتهای دانش بنیان می کند و همینطور صندوق نوآوری و شکوفایی نقش حمایتی این شرکت ها را در تأمین مالی برعهده دارد.
خیاطیان بر استفاده از فارغ التحصیلان جهت نوآوری و فناوری تصریح کرد و اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم با جهت گیری های فناورانه، حوزه کشاورزی سنتی را با کمک فارغ التحصیلان دانشگاهی به مدرن تبدیل نماییم و البته کمک شتاب دهنده ها در این عرصه هم مهم می باشد.
عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی درباره توسعه شتاب دهنده ها هم اظهار داشت: در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسیر دشواری برای توسعه شتاب دهنده ها وجود ندارد و ظرفیتی که برای ایجاد شتاب دهنده ها ایجاد شده، بی نظیر است.
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲