مسترکار - دنیای خودرو

کاهش ۶۳ درصدی فروش خودرو های جدید روسیه

کاهش ۶۳ درصدی فروش خودرو های جدید روسیه مستر کار: خراسان رضوی فروش خودرو های جدید روسیه در ماه مارس 63 درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل کم شد.


فروش خودرو های جدید در روسیه در ماه مارس ۶۲.۹ درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل و برای نهمین ماه متوالی کم شد برای اینکه این صنعت با کمبود شدید و افزایش قیمت ها ناشی از کاهش شدید روبل و اختلال در لجستیک مواجه گردید. گزارش ها نشان داد که فروش خودرو های جدید در روسیه در ماه مارس به ۵۵ هزار و ۱۲۹ خودرو رسیده که حدودا نصف تعداد فروخته شده در ماه فوریه است.
داده ها حاکی از آنست که فروش خودرو های لادا توسط آوتوواز، بزرگترین خودروساز روسیه در ماه مارس نسبت به سال قبل ۶۴ درصد کم شده است.
به نقل از رویترز، فروش خودرو های جدید و خودرو های تجاری سبک روسیه در سه ماهه اول سال ۲۰۲۲ با ۲۸.۴ درصد کاهش به ۲۷۷ هزار و ۳۳۲ دستگاه رسید. کارشناسان در ژانویه انتظار داشتند که رشد فروش خودرو های جدید در سال ۲۰۲۲ با فروش ۱.۷۲ میلیون دستگاه، ۳.۳ درصد در سال کم شود.
اوگنی سووروف، اقتصاددان CentroCreditBank اظهار داشت: اگر سرعت فعلی انقباض ادامه یابد، بازار خودرو های جدید ممکنست در سال ۲۰۲۲ دو برابر کم شود.
تحلیلگران اعلام کردند که بازار توسط عرضه و تقاضا محدود شده است برای اینکه خیلی از برندها بازار روسیه را ترک کرده اند و بقیه با مشکلات لجستیکی و تولید مواجهند. آژانس تحلیلی اوتواستات انتظار دارد فروش خودرو های سواری امسال ۳۵ تا ۷۰ درصد کم شود.
بازار خودرو روسیه تا سال ۲۰۱۴ یکی از امیدوارکننده ترین بازارهای جهانی محسوب می شد و خودروسازان خارجی را تشویق می کرد تا کارخانه های خودرا در آنجا بسازند.




منبع:

1401/01/19
11:55:02
636
5.0 از 5
تگهای خبر: افزایش قیمت , بازار خودرو , تولید , خودرو
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو

مسترکار، یه پلت فرم هوشمند برای عاشقان خودرو و ماشین بازا