مسترکار - دنیای خودرو
گزارش كمیسیون بهداشت در مورد عملكرد دستگاه ها درباره دارو و تجهیزات پزشكی

رضوانی فر: امکان ترخیص دارو با تضمین بالاترین دستگاه مقام اجرائی فراهم گشته است

رضوانی فر: امکان ترخیص دارو با تضمین بالاترین دستگاه مقام اجرائی فراهم گشته است به گزارش مستر کار، رئیس گمرک با اعلان اینکه ترخیص دارو بصورت 90 درصدی به انجام می رسد، اظهار داشت: امکان پرداخت نسیه دارو و استفاده از ظرفیت ماده 42 قانون امور گمرکی فراهم شده که به سبب آن با تضمین بالاترین دستگاه مقام اجرائی، ترخیص صورت گیرد.


به گزارش مستر کار به نقل از ایسنا، محمد رضوانی فر در جلسه علنی امروز (دوشنبه) و در جریان بررسی سومین گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی عملکرد دستگاههای اجرائی در دو حوزه واردات و ترخیص تجهیزات پزشکی و مدیریت بازار دارویی کشور اظهار داشت: برمبنای بند (ز) تبصره (۶) قانون بودجه امسال میزان حقوق ورودی دارو، مواد اولیه و تجهیزات مصرفی پزشکی، مواد اولیه و خطوط شیمیایی تولید از ۴ به یک کاهش پیدا کرد؛ با وجود تاخیر در ابلاغ لیست گمرکی میزان حقوق ورودی داروهای تولید شده و شیرخشک نیز مطابق با بند (ب) تبصره (۷) بودجه ۱۴۰۲ از ۴ درصد به یک درصد رسید.
وی با اعلان اینکه ترخیص دارو بصورت ۹۰ درصدی به انجام می رسد، اظهار داشت: ترخیص درباب دارو و مواد اولیه بوده است.
رضوانی فر با اشاره به جلسه با رئیس مجلس در ۱۸ اردیبهشت اظهار داشت: نرخ پایه ضمانت نامه ها حدود ۵۰۰ میلیون تومان بود که این عدد به ۲۰۰ میلیون تومان کاهش پیدا کرد تا شرکتها بتوانند از این امکان بهره گیرند. این مسئله برای مالیات بر ارزش افزوده نیز تحقق پیدا کرد و قرار شد بابت مالیات بر ارزش افزوده شرکت های دارویی ضمانت نامه پذیرفته شود. همین طور برمبنای ضمانت نامه ای قرار شد تجهیزات دارویی با حداقل اسناد ترخیص شود و این مساله با همراهی مسئولان وزارت بهداشت انجام می گیرد.
وی افزود: امکان دیگری که رییس کمیسیون بهداشت به آن اشاره نمود که اگر اجرائی نشود هزینه های شرکت های دارویی بیشتر می شود، حمل یکسره است که درباب داروهای زنجیره سرد، واکسن ها و داروهای فوریتی است. درباب این داروها ما از امکان حمل یکسره استفاده می نماییم یعنی از زمانی که دارو وارد گمرک می شود مستقیما به انبار شرکتها منتقل و تشریفات گمرکی بعد از آن به انجام می رسد.
رضوانی فر افزود: همین طور امکان پرداخت نسیه دارو و استفاده از ظرفیت ماده ۴۲ قانون امور گمرکی به وجود آمده که در صورت کامل بودن اسناد و مدارک با تضمین بالاترین دستگاه مقام اجرائی ترخیص صورت گیرد. این ظرفیت طی سه ماه گذشته استفاده شده که بالاترین استفاده از این ظرفیت نیز درباب شرکت سرم سازی رازی بود که با تعهد وزیر مرخص شد.
رییس کل گمرک ایران اشاره کرد: همین طور شرکت های دارویی و خدمات دارویی تاکید دارند که درباب تکمیل خطوط تولید گرفتار مشکل هستند که دراین زمینه از ظرفیت بند (۱) ماده (۳۸) قانون صادرات و واردات استفاده شده و امکان ترخیص لوازم یدکی و تجهیزات مصرفی صنعت دارو بدون ثبت سفارش فراهم کردیم تا توقفی در خطوط تولید به وجود نیاید.
رییس کل گمرک همین طور اظهار داشت: فهرست ابلاغی برای کاهش حقوق ورودی ملزومات و تجهیزات پزشکی مصرفی کلیه کالاهایی داده شده که تا تاریخ ۲۵ خرداد به گمرک رسیده بودند و ترخیص شروع شده است؛ برای ادامه این تاریخ منتظر مصوبه سران قوا هستیم که در این صورت برای محموله های ۲۵ خرداد به بعد نیز نگرانی وجود ندارد.





منبع:

1402/03/29
12:48:28
566
5.0 از 5
تگهای خبر: تولید , خدمات , دستگاه , صادرات
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو

مسترکار، یه پلت فرم هوشمند برای عاشقان خودرو و ماشین بازا