مسترکار - دنیای خودرو

چند باور غلط در مورد عسل

چند باور غلط در مورد عسل مستر کار: اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که فکر می کنید شکرک زدن عسل(رس بستن)، رنگ، طعم و غلظت عسل کیفیت آنرا مشخص می کند احتمالاً درگیر باورهای اشتباه در مورد عسل هستید.



به گزارش مستر کار به نقل از ایسنا، عسل طبیعی به عسلی گفته می شود که زنبور از شهد گل های مختلف تغذیه کرده و بعد از فرآوری آنرا در کندو ذخیره می کند. تغذیه زنبور از مواد دیگر یا ساخت عسل بدون دخالت زنبور آنرا از حالت طبیعی خارج می کند.

در مورد عسل باورهای وجود دارد که بنابر گفته کارشناسان این باورها درست نیست. بطورمثال خیلی از مردم تصور می کنند عسل طبیعی عسلی است که شکرک نزند و سفت باشد اما این تفکر اشتباه است. شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست بلکه اتفاقا برعکس است، یعنی عسل طبیعی و خالص است.
گفتنی ست هرچه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک می زند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق می افتد.

همچنین بیشتر مردم فکر می کنند عسلی که سفت باشد و غلیظ از کیفیت بالایی برخوردارست و عسلی که شل و روان باشد عسلی بی کیفیت است بنا بر این در مغازه ها بدنبال اینطور از عسل ها هستند در صورتیکه این تفکر اشتباه است و شلی یا سفت بودن عسل دلیل بر مرغوب یا نامرغوب بودن آن نیست.

تیره یا روشن بودن رنگ عسل ارتباطی به کیفیت عسل ندارد و مربوط به شهد گلها است.

عسل ها بسته به شهد گل و گیاهان مختلف طعم های مختلفی دارند.

تشخیص عسل باکیفیت به سختی و تنها بوسیله تست و آزمایش نمونه عسل در لابراتوار امکان پذیراست ولی روش هایی وجود دارد که مردم نیز بتوانند تا حدودی عسل مرغوب را از سایر عسل ها تشخیص دهند و آنرا خریداری کنند که در ادامه آمده است:
*لازم است که عسل از برندها یا زنبورداری های معتبر خریداری شود.
*عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری نشود.
*عسل باکیفیت عطر و بوی خوبی دارد که خریدار با بازکردن درب ظرف متوجه آن می شود.



1403/01/09
16:32:38
182
5.0 از 5
تگهای خبر: آزمایش , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو