مسترکار - دنیای خودرو
رئیس پارك فناوری پردیس اعلام كرد

ممانعت از خروج ۷۰۰ میلیون یورو با تولید ۲۵۰۰ محصول فناورانه

ممانعت از خروج ۷۰۰ میلیون یورو با تولید ۲۵۰۰ محصول فناورانه مستر کار: رییس پارک فناوری پردیس از انعقاد 6 توافق نامه بین المللی به ارزش 2 میلیارد دلار در اینوتکس 2025 آگاهی داد.


به گزارش مستر کار به نقل از ایسنا، مهدی صفاری نیا در اختتامیه چهاردهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۵ با اشاره به سابقه ۲۴ ساله پارک فناوری پردیس، اضافه کرد: تجاری سازی و تولید محصولات رقابت پذیر از اهداف این پارک است و با این رویکرد تا حالا ۳.۵ میلیون دلار سرمایه گذاری از طرف بخش خصوصی در این پارک انجام شده است.
وی با اعلان اینکه از طرف بخش خصوصی ۴۰۰ هزار متر مربع فضای تحقیقاتی و فناوری در پارک فناوری پردیس به وجود آمده است، اظهار داشت: ۹ هزار نفر در مجموعه های پارک مشغول به فعالیت هستند و شرکت های این پارک موفق به صادرات ۳۴۰ میلیون یورویی شدند.
صفاری نیا تعداد محصولات دانش بنیان تولید شده در شرکت های مستقر در پارک را ۲۵۰۰ محصول ذکر کرد و تصریح کرد: تولید این محصولات در یک سال اخیر از خروج ۷۰۰ میلیون یورو از کشور جلوگیری کرده است.
رییس پارک فناوری پردیس با اعلان اینکه تعدادی از طرح های ملی و بین المللی به این پارک واگذار شده است، اشاره کرد: نمونه آن فن بازار ملی ایران است که ماموریت داد و ستد فناوری را بر عهده دارد. علاوه بر آن شبکه تبادل فناوری ۸ کشور اسلامی نیز بر عهده ما است. ضمن آنکه صندوق مشترکی را با ۸ کشور اسلامی درحال راه اندازی داریم. همین طور ۳۰ مرکز خارجی با پارک فناوری پردیس توافق نامه همکاری دارند.
صفاری نیا برگزاری المپیک فناوری را از دیگر برنامه های این پارک نام برد که امسال دومین دوره آن برگزار می گردد و اظهار داشت: این رویداد فناوری امسال دومین دوره آن انجام خواهد شد. در دور اول این المپیاد در عرصه هایی چون هوش مصنوعی، رباتیک، پهپاد و برنامه نویسی بوده و در دومین دوره آن به سوی بین المللی حرکت می نماییم.
وی با اشاره به برگزاری چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ با اعلان اینکه در بخش نمایشگاهی این دوره از رویداد نوآورانه ۴۵۰ غرفه برپا شد، اظهار داشت: شبکه سازی و سرمایه گذاری از رویکرد های این رویداد بوده و در مدت ۴ روز برگزاری آن، ۶ رویداد تقاضا محور در عرصه های شیمیایی، الکترونیک، لوازم خانگی و نفت و گاز اجرا شد. برگزاری ۲۵۰ جلسه سرمایه گذاری از دیگر بخش های اینوتکس چهاردهم بوده است.
رییس پارک فناوری پردیس، انعقاد ۶ توافق نامه بین. المللی به ارزش ۲ میلیارد دلار را از دستاوردهای این دوره از اینوتکس نام برد و اظهار داشت: امروز همین طور اختتامیه مسابقه استارتاپی برگزار شده و طی آن بالاترین های آن معرفی می گردند.
وی تور دانشجویی را از دیگر بخش های این رویداد دانست که طی آن ۳۶۰۰ دانشجو از ۵۴ دانشگاه از نمایشگاه اینوتکس بازدید کردند.



منبع:

1404/02/13
10:30:18
33
5.0 از 5
تگهای خبر: تور , تولید , سرمایه گذاری , صادرات
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو

مسترکار، یه پلت فرم هوشمند برای عاشقان خودرو و ماشین بازا