تعیین قیمت جدید خودرو با نظر شورای رقابت و سازمان حمایت
به گزارش مستر کار، وزیر صمت اظهار داشت: قیمت های جدید خودرو، برمبنای بررسی های شورای رقابت و سازمان دفاع از مصرف کنندگان تعیین شده و در نهایت با اعمال نظر ستاد تنظیم بازار، با کاهش نسبی به وزارت صمت ابلاغ گردیده است.
به گزارش مستر کار به نقل از مهر، سید محمد اتابک، در گفتگویی تلویزیونی در واکنش به انتشار فهرست جدید قیمت محصولات خودروسازان بزرگ کشور، اعلام نمود که روند تعیین این نرخها در قالب مکانیزم های نظارتی و با بررسی دقیق نهادهای ذیربط انجام شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، ضمن اشاره به نقش شورای رقابت و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در پروسه تعیین قیمت اظهار داشت: برمبنای افزایش قیمت نهاده های تولید، شورای رقابت اعداد پیشنهادی را به سازمان حمایت اعلام نموده و این سازمان نیز بعد از بررسی، قیمت های جدید را برای طرح در ستاد تنظیم بازار آماده کرده است.
وی اضافه کرد: در ستاد تنظیم بازار نیز این ارقام مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت، مجوز افزایش قیمت متناسب با رشد هزینه های مواد اولیه صادر شد.
اتابک اشاره کرد: با این وجود، اعدادی که در نهایت به وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ گردید، نسبت به پیشنهاد اولیه سازمان حمایت مقداری کم شد که این تصمیم برمبنای صلاحدید و ملاحظات کلی در تنظیم بازار گرفته شد. این موضوع، قبل تر با اعمال کاهش مورد نظر ستاد تنظیم بازار، غائی و به خودروسازان ابلاغ گردیده بود.
منبع: مستر كار
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴