مسترکار - دنیای خودرو

600 معدن در سال 1403 احیا شد

600 معدن در سال 1403 احیا شد به گزارش مستر کار، معاون وزیر صمت اظهار داشت: پارینه نزدیک به 600 معدن احیا و فعال سازی شدند یا توسعه یافتند که این رقم، بالاترین میزان در عملکرد احیای معادن شمرده می شود.


به گزارش مستر کار به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو)، محمد آقاجانلو اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، نزدیک به ۶۰۰ معدن احیا و فعال سازی شدند یا توسعه یافتند که این رقم، بالاترین میزان در عملکرد احیای معادن شمرده می شود.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) اظهار داشت: بر طبق عملکرد طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، از شروع راه اندازی (سال ۹۷) تا انتهای سال گذشته، ۲ هزار و ۳۷۳ معدن کوچک مقیاس، احیا، فعال سازی و توسعه یافت.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت اضافه کرد: از این تعداد، ۵۹۴ معدن مربوط به سال ۱۴۰۳ بود که باتوجه به برنامه هدف (۱۵۰ معدن)، رشد ۲۹۶ درصدی در عملکرد طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس بدست آمد. این در حالیست که طی سال ۱۴۰۲، تعداد معادن احیا، فعال سازی و توسعه یافته، ۴۹۳ معدن بود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان رشد ۲۰ درصدی در عملکرد سال قبل نسبت به سال ۱۴۰۲ اظهار داشت: عملکرد سال ۱۴۰۳ نشان میدهد که ۹۶ بسته سرمایه گذاری در قالب طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس معرفی و در بهمن همان سال، ۵ برنده مناقصه با هدف تهیه طرح امکان سنجی بمنظور تکمیل شبکه ارزش مشخص شد.


منبع:

1404/04/24
08:39:31
13
5.0 از 5
تگهای خبر: سرمایه گذاری , صنعت
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو

مسترکار، یه پلت فرم هوشمند برای عاشقان خودرو و ماشین بازا