مسترکار - دنیای خودرو
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار:

مجتمع فولاد مكران نقش مهمی در ایجاد اشتغال سیستان وبلوچستان دارد

مجتمع فولاد مكران نقش مهمی در ایجاد اشتغال سیستان وبلوچستان دارد به گزارش مستر کار سیستان و بلوچستان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار اظهار داشت: مجتمع فولاد مکران بعنوان یک طرح بزرگ صنعتی در شرق کشور نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه سیستان و بلوچستان دارد.


به گزارش مستر کار به نقل از ایسنا، عبدالرحیم کردی ۸ فروردین ماه ۱۴۰۰ در بازدید مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور به چابهار اضافه کرد: مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از نزدیک با روند آماده سازی و پیشرفت فیزیکی این پروژه آشنا شد.
وی اشاره کرد: این پروژه در زمینی به گستره ۳۰۰ هکتار راه اندازی می شود که در مراحل نخست و دوم آن تولید آهن سفنجی، ۲ واحد گندله سازی، یک واحد فولادسازی و یک واحد نوردسازی پیش بینی شده است.
به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار باتوجه به قرار گرفتن این سایت در کنار بندرچابهار، مواد اولیه موردنیاز پروژه های مختلف را می توان از خارج به ویژه از کشورهایی همچون عمان یا بوسیله راه آهن از داخل کشور تهیه کرد.
به گفته مدیرعامل شرکت فولاد مکران باز شدن ال. سی داخلی از محل صندوق توسعه ملی با ۱۱۲ میلیون یورو جانی تازه به طرح فولاد مکران بخشیده و با انجام خریدهای داخلی و خارجی مربوطه در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ راه اندازی کامل می شود.
محمد پارسا اظهارکرد: حالا پیش پرداخت ها برای خریدهای خارجی و داخلی مورد نیاز بمنظور پیشرفت طرح انجام شده و امید می رود تا اواخر سال خریدهای خارجی وارد کشور شود.
وی افزود: الان اسکلت کوره و ریفرمر مجموعه در حال ساخت است و ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل مجتمع فولاد مکران اشاره کرد: اگر شرایط تا آخر سال سخت نشود و با چالش مواجه نشویم، می توان گفت این طرح از برنامه زمان بندی شده کمی جلوتر است.
وی با اشاره به مشخصات و ظرفیت این طرح اظهار داشت: فولاد مکران با هدف تولید ۳.۲ میلیون تن فولاد شامل گندله سازی، واحد احیا و فولادسازی طراحی شده، اما هم اکنون مگامدول ۱.۶ میلیون تنی آهن اسفنجی که محصول نهایی آن هات بریکت است را در دست اجرا داریم.
پارسا اظهار داشت: تا زمانی که واحد گندله سازی این مجموعه راه اندازی نشود، گندله مورد نیاز از داخل تامین خواهد شد و در غیر این صورت از خارج کشور وارد می شود.
وی اشاره کرد: نفس راه اندازی این طرح در کنار سواحل دریای عمان، استفاده از مزیت صادراتی و وارداتی منطقه بوده، تا مواد اولیه مورد نیاز به آسانی وارد و محصولات نهایی به دیگر کشورها صادر شود.
وی تصریح کرد: در امتداد افق ۱۴۰۴ که ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تنی فولاد پیش بینی شده، مقرر است ۱۰ میلیون تن آن در منطقه چابهار باشد، اما تا حالا فقط یک طرح ۳.۲ میلیون تنی که توصیف شده، در حال اجراست.
مدیرعامل مجتمع فولاد مکران اشاره کرد: ۱۵ درصد سهام این مجموعه دولتی و در اختیار ایمیدرو و منطقه آزاد چابهار است و ۸۵ درصد دیگر در اختیار چند شرکت بخش خصوصی است.
وی اظهار داشت: آهن اسفنجی به سبب اشتعال زا بودن با مشکلاتی در صادرات خصوصاً با کشتی مواجه می باشد، اما وقتی به صورت هات بریکت تبدیل گردد قابلیت دپو یا صادرات خواهد داشت.




منبع:

1400/01/09
14:12:20
1036
5.0 از 5
تگهای خبر: تولید , سایت , صادرات , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو