مسترکار - دنیای خودرو

كسی نمی تواند خودسرانه قیمت نان را درقم، بالا ببرد

كسی نمی تواند خودسرانه قیمت نان را درقم، بالا ببرد به گزارش مستر کار قم مدیرکل غله و خدمت تجاری قم با تاکید بر ثبات نرخ نان در قم و برخورد با متخلفان گران فروش، اظهار داشت: افزایش قیمت نان در این استان خودسرانه است.


به گزارش مستر کار به نقل از اداره غله و خدمات تجاری استان قم، سعید محمدی در گفت و گویی درباب اخباری که در خصوص افزایش قیمت نان در استان انتشار یافته است، اظهار داشت: هیچ نوع افزایش نرخی برای نان در ماه مبارک رمضان نداشته ایم.
وی ادامه داد: برخی از نانوایان در ماه مبارک رمضان در سطح استان خودسرانه مبادرت به افزایش نرخ کرده اند که این مساله در حال بررسی از طرف دستگاه های نظارتی است و با عاملان نیز برخوردهای شدید صورت خواهد گرفت.
محمدی افزود: افرادی که خودسرانه مبادرت به افزایش نرخ نان کنند، از طرف دستگاه های متولی شناسایی شده و برخوردهای قانونی لازم با آنها خواهد شد.




منبع:

1400/02/01
21:50:11
1352
5.0 از 5
تگهای خبر: افزایش قیمت , خدمات , دستگاه
از این مطلب مسترکار خوشتون اومد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان مسترکار در مورد این مطلب
نظرتون درباره ی این مطلب مسترکار چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو

مسترکار، یه پلت فرم هوشمند برای عاشقان خودرو و ماشین بازا