مسترکار - دنیای خودرو
یك مقام مسئول اعلام كرد:

كاهش 20 هزار تومانی قیمت گوشت قرمز

كاهش 20 هزار تومانی قیمت گوشت قرمز به گزارش مستر كار رئیس سازمان امور عشایر كشور، با اشاره به كاهش ۲۰ هزار تومانی متوسط قیمت گوشت در كشور اظهار داشت: در تامین نهاده های دامی، هیچ مشكلی وجود ندارد.



به گزارش مستر كار به نقل از مهر، كرمعلی قندالی امروز یكشنبه ۱۴ مهر ۹۸ در نشستی خبری كه به مناسبت ۱۵ مهر روز ملی روستا و عشایر برگزار شد، تصریح كرد: عشایر كشور حدود یك میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در چارچوب ۲۱۳ هزار خانوار هستند كه این جمعیت، ۳۵ میلیون هكتار از مراتع كشور را در اختیار دارند.
وی با اشاره به اینكه تولیدات عشایر در بخش های مختلف حدود ۶ میلیون تن است، اضافه كرد: در واقع عشایر كشور، ۳ برابر جمعیت خود تولید محصولات مختلف را دارد.
رئیس سازمان امور عشایر كشور اظهار داشت: در حوزه صنایع دستی، عشایر كشور تولیدات بسیار خوبی دارند كه از تنوع زیادی هم برخوردار می باشد.
قندالی با اشاره به اینكه ۲۲۰ تشكل كل اعضای خانوار عشایر را پوشش می دهند، اظهار داشت: در سایر گروهها، بحث مشاركت اجتماعی را كمتر می بینیم؛ اما در حوزه عشایر این مورد بسیار پررنگ است.
وی اظهار داشت: صندوق توسعه بخش عشایری در سطح ملی بحث تامین منابع مالی را برای تشكل ها به منظور تامین نهاده های مورد نیاز، ایجاد بهره وری و اشتغال انجام می دهد.
سه مصوبه شورایعالی عشایر
این مقام مسئول با اشاره به اینكه شورایعالی عشایر در ۳ مقطع در سالهای ۹۳، ۹۵ و ابتدای سال ۹۸ به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشكیل شد، افزود: در جلسات شورایعالی عشایر، سه طرح به تدوین شده كه طرح اول ارتقاء سواد، دانش و مهارت در جامعه عشایر، طرح دوم طرح ویژه فرهنگی و مذهبی و طرح سوم طرح ویژه بهداشت، درمان، اجتماعی و رفاهی است كه دو طرح اول به تصویب رسیده و طرح سوم در آستانه تقدیم به هیات دولت برای تصویب است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات صورت گرفته برای بهبود وضعیت عشایر كشور اشاره نمود و اظهار داشت: اخیرا در بحث استفاده از انرژی های پاك، مصوبه ای داشته ایم كه وزارت نیرو در سطح ۲۵ هزار خانوار عشایری در دو سال آینده اقدام كند؛ همینطور در تامین یارانه، حمل سوخت و آب مصوبه ای در دولت داشته ایم كه امیدواریم با دریافت منابع آن، بتوانیم بخشی از هزینه هایی را كه به عشایر تحمیل می شود جبران نماییم.
قندالی اظهار داشت: علاوه بر این، وزارت ارتباطات هم مكلف شده ۸۰ درصد نقاط عشایری را تا آخر برنامه ششم تحت پوشش تلفن همراه قرار دهد.
رئیس سازمان امور عشایر كشور با اشاره به عرضه تسهیلات برای تولید گوشت قرمز طی ۴-۵ سال گذشته، اظهار داشت: این تسهیلات به صورت سرمایه در گردش یك ساله است و از محل كانون احكام دائمی در شش ماهه امسال، ۴۲۰ میلیارد تومان برای این منظور ابلاغ گردیده است.
در تامین نهاده های دامی عشایر هیچ نگرانی ای وجود ندارد
قندالی با اشاره به اینكه دولت نهاده های دامی را همچنان با ارز ۴۲۰۰ تومانی تامین می كند، اظهار داشت: اطمینان می دهیم كه نگرانی در مورد نهاده ها وجود ندارد و اگر كمبودی پیش بیاید، با سرعت تامین خواهد شد.
وی افزود: هم اكنون جو وارداتی با قیمتی بین ۱۳۲۰ تا ۱۳۵۰ تومان در بنادر ترخیص می شود و قیمت این كالا در استان های همجوار بنادر، بین ۱۴۰۰ تا۱۵۰۰ تومان است؛ اما در استان های دیگر به علت كرایه حمل، مبلغ مقداری بالاتر می رود.
قندالی افزود: به علت اتفاقات خوبی كه در زمینه واردات به چابهار رخ داده، می توانیم از راه نهاده هایی كه وارد این بندر می شود، نیاز استانهای جنوب و جنوب شرق را تامین نماییم.
وی همینطور به كاهش قیمت بعضی از نهاده ها همچون جو داخلی اشاره نمود و اظهار داشت: قیمت این محصول با حدود ۲۰۰ تومان كاهش به ۱۸۰۰ تومان رسیده و به راحتی قابل تامین است.
اجاره مراتع با قیمت های هنگفت در كشور
رئیس سازمان امور عشایر كشور درباره مباحث مطرح شده در خصوص اینكه برخی مراتع را با قیمت های بسیار بالا به دامداران اجاره می دهند، اظهار داشت: در سراسر كشور بعضی از اشخاص حقیقی و حقوقی مراتعی دارند؛ اما دام به اندازه كافی برای بهره برداری از این مراتع ندارند؛ ازاین رو مراتع خویش را به كسانی كه مرتع ندارند اجاره می دهند و گاها از آنها مبالغی بسیار بالایی دریافت می كنند كه این مغایر قانون است.
وی افزود: جلسات گوناگونی در این زمینه تشكیل و وزیر جهاد كشاورزی به صورت جدی وارد این مسئله شد؛ در نتیجه گروههایی برای راستی آزمایی این مسئله به صورت پایلوت در سه استان سمنان، تهران و مازندران وارد شدند و گزارشات حاكی از این است كه متاسفانه این اتفاق رخ می دهد و در تهران و مازندران، اشخاص حقوقی بیشتر درگیر این مساله هستند؛ یعنی بعضی از دستگاهها مرتع در اختیار دارند و آنرا اجاره می دهند.
قندالی افزود: مقرر است كه برای سال آینده، سازمان جنگل ها كه مسئولیت این كار را دارد به همراه نماینده عشایر و همینطور نمایندگان سایر نهادهای مربوطه در چارچوب اكیپ های ممیزی این مسئله را حل كنند؛ هر چند كه مقاومت هایی هم در این زمینه اتفاق می افتد؛ اما باید همه دستگاههای مربوطه به ما كمك كنند تا این مسئله حل شود و خوشبختانه از نظر قانونی مشكلی در این زمینه نداریم.
افزایش ۳۵ هزار تنی تولید و كاهش ۲۰ هزار تومانی قیمت گوشت قرمز
رئیس سازمان امور عشایر كشور با اشاره به اینكه در سال ۹۳ حدود ۱۶۰ هزار تن گوشت در بخش عشایر تولید شد، اظهار داشت: امروز این عدد رقمی بین ۱۹۰ تا ۱۹۵ هزار تن است؛ به عبارتی ۳۰ هزار تن افزایش تولید به علت اصلاح تغذیه و نژاد دامها اتفاق افتاده است.
وی اظهار داشت: نوسانات قیمت گوشت به علت تلاطمات نرخ ارز و تفاوت قیمت این كالا در كشور ما و همسایگانمان است. البته متوسط قیمت لاشه هم اكنون به ۸۵ هزار تومان رسیده و نسبت به ابتدای سال ۲۰ هزار تومان كاهش در این زمینه داریم.
قندالی با اشاره به اینكه قیمت تمام شده تولید گوشت قرمز ۷۵ هزار تومان است، خاطرنشان كرد: هم اكنون دامهای زیادی در حال پروار شدن است و چون وضعیت مناطق ییلاقی بسیار مناسب بوده امسال برخی دامها برای دومین بار زایمان می كنند كه این مساله تابحال سابقه نداشته است. ازاین رو تمام این موارد سبب می شود قیمت گوشت در بازار متعادل تر شود.
افتتاح ۷۰ پروژه به مناسبت روز ملی روستا و عشایر
وی با اشاره به اینكه مراسم روز ملی روستا و عشایر همواره در تهران برگزار می شد، اظهار داشت: امسال این مراسم در مركز استان خراسان جنوبی (بیرجند) با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار می گردد و حدود ۷۰ پروژه به ارزش ۴۶ میلیارد تومان و با برخورداری ۷هزار و ۹۰۰ خانوار رونمایی می شود ضمن اینكه نمایشگاهی هم در این استان برگزار می گردد و توانمندی های عشایر در آنها در معرض دید عموم قرار می گیرد.
قندالی در بخش دیگری از سخنان خود درباره عرضه مستقیم محصولات عشایری نیز، اضافه كرد: واقعیت این است كه ما در این بخش موفقیت چندانی نداشتیم؛ البته ساختاری از آنرا برای تشكل ها تعریف كرده ایم تا بتوانند وارد عرصه تجارت داخلی و خارجی شوند اما كارها به صورت پراكنده انجام شده و اقدام متمركزی صورت نگرفته است؛ ازاین رو یكی از كارهایی كه در آینده به جد دنبال نماییم همین مسئله خواهد بود.
وی درباره استخدام در سازمان امور عشایر هم اظهار داشت: سهمیه ما ۱۸۹ نفر در ۳۰ استان بوده كه برای آبان ماه سازمان سنجش امتحان آنرا برگزار می كند؛ همینطور ۲۱ نفر برای بخش ستاد نیاز داریم كه پیگیری می نماییم در نوبت دوم جذب شوند و عمده این افراد متخصصان بخش كشاورزی، منابع عام، بخش اجتماعی، جامعه شناسی و عمران خواهند بود.

1398/07/14
23:33:05
4751
5.0 از 5
تگهای خبر: تولید , دستگاه , سوخت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو